Wat zijn jouw ware kleuren - uitgelichte afbeelding

Wat zijn jouw ware kleuren?

Tijdens het schrijven van “Jij bent een regenboog” – mijn¬†gedicht voor een lieve vriendin ¬† – schoot dit lied van Cindy Lauper uit 1986 mij te binnen. Ik was toen 14 jaar en kon nog niet bevatten waar ze over zong.

Bijna 30 jaar later besef ik me des te meer hoe belangrijk het is om jezelf te laten zien zoals je bent, ongeacht de reacties die je daarop zult krijgen. Reacties die vooral de verwachtingen en onzekerheden van de ander weerspiegelen en niets te maken hebben met jouw persoonlijk geluk.

Vrucht van dit besef is deze blog en mijn dagelijkse “ontmaskeringen” op facebook.

Wat zijn jouw ware kleuren? Laat jij ze wel zien?

Songtekst Engels en Nederlands

 

 

Facebooktwitterlinkedin
Geen reactie's

Geef een reactie