Omslag Bundel Stap in het Licht van Yvonne Alefs

‘STAP IN HET LICHT’ – BUNDEL VOL LIEFDEVOLLE ENERGIE

Eind 2016 heb ik in eigen beheer mijn bundel ‘Stap in het licht’ uitgebracht. Het is een verzameling van blogs die ik in de loop van 2015 en 2016 hier op lichtbundels.com heb geschreven en op andere websites. De ondertitel ‘Een bundel vol liefdevolle energie’ verwijst naar de intentie waarmee ik iedere blog schrijf, nl. om door middel van liefde de ander, de wereld, maar ook mezelf van bruisende energie te voorzien. Energie die nodig is om van deze wereld een mooiere plek te maken. Hieronder volgt een korte beschrijving van mijn bundel, zoals deze ook op de achterflap geschreven staat.

Deze bundel van gedichten en gedachten, is voor iedereen die open staat voor of op zoek is naar liefde, licht, inzicht, verbinding en geloof. De korte teksten gevuld met liefdevolle energie zijn geschreven met de intentie om de lezer aan te moedigen om vanuit de schaduw in het licht te stappen en het leven in al zijn volheid te ervaren. Voor wie deze stap in het licht al genomen heeft is het lezen van de gedichten en gedachten een feest van herkenning en een bron van verbinding.

In een schooldagboek uit mijn basisschooltijd heb ik opgeschreven dat ik graag verpleegster wilde worden. Het verzorgen van mensen en het hen helpen bij het weer gezond worden, trok me als kind al aan. Verpleegster ben ik niet geworden, maar naar mensen luisteren en ze trachten te helpen is wel altijd een rode draad in mijn leven geweest. Deze bundel van gedichten en gedachten, die ik in de loop van 2015 en 2016 op verschillende blogs heb gepubliceerd, is mijn manier om een ieder die op zoek is naar liefde, licht, inzicht, verbinding of geloof de helpende en wellicht ook helende hand te reiken. Ik wens een ieder die het leest liefdevolle energie toe en de moed om vanuit de schaduw in het licht te stappen.

Bundel ‘Stap in het Licht’ kost € 15,50
(excl. verzendkosten). 

Wil je zowel een bundel voor jezelf als eentje om weg te geven? Dan is het tweede boekje tegen de inkoopprijs van € 9,25.

Bundels Lichtwoorden en Stap in het Licht van schrijfster Yvonne Alefs