Lichtbundels

Lieve lichtlezer,

Wellicht is het je al opgevallen, maar voor alle zekerheid wil ik je hier nog even laten weten dat mijn blogs voortaan vanaf Lichtbundels.com naar je toe zullen komen. Deze nieuwe website is niet alleen de nieuwe verzamelplaats van mijn gedachten en gedichten geworden, maar ook de plek waar je mijn twee bundels  ‘Stap in het Licht‘ en ‘Lichtwoorden‘ kunt bestellen. Deze laatste bundel is nog maar nét uitgekomen, dus met blijdschap deel ik hieronder met je wat er op de achterzijde geschreven staat:

Bundel Lichtwoorden van schrijfster Yvonne Alefs Deze bundel gevuld met Lichtwoorden reik ik je graag aan, niet omdat ik wil dat je de wereld ziet zoals ik of dat je leeft zoals ik, maar zodat ze licht mogen schijnen op je eigen zielspad. Ik bied ze aan als voetlichten op jouw levensweg naar meer bewustzijn, verbinding, overgave en heelheid en heb ze geschreven om jou te inspireren met nieuwsgierigheid jezelf, je medemens en de wereld om je heen te observeren. Er gaat een uitnodiging vanuit om meer vraagtekens te zetten bij welke gedachten je aangeleerd of ingeprent zijn en meer ruimte te geven aan ingevingen die vanuit je innerlijke bron opwellen. Een invitatie ook om je over te geven aan de ervaringen die het Leven je geeft, zonder ze te bestempelen met ‘goed’ of ‘fout’ en alles wat op je pad komt te kunnen omarmen als parels voor je ziel.

Leven in het Licht betekent diep geworteld in jezelf zijn, je niet door de waan van de dag te laten meeslepen en je ten diepste te beseffen dat mens, dier en natuur een heelheid vormen. In tijden waarin het een uitdaging is om hierin je balans te vinden en te houden, is het mijn hoop dat deze bundel je houvast biedt.

Dank je wel voor het lezen van mijn blogs! _/\_

Liefs, Yvonne

 

Facebooktwitterlinkedin
Geen reactie's

Geef een reactie