I'm coming out - uitgelichte afbeelding - Yvonne Alefs

I’m coming out!

Tijdens het schrijven van “Stap in het licht” gebruikte ik de uitdrukking “coming out” en meteen moest ik aan dit lied van Diana Ross uit 1980 (!) denken. Ik kan me nog goed herinneren hoe ik het meezong en er als jong meisje op danste.

En net als geuren en smaken je terug kunnen brengen naar zoete momenten van intens geluk, zo doet dit lied dat ook met mij. Ik voel me weer die kleine meid die de wereld nog moest ontdekken en geen idee had waar ze over zong. 🙂 Heerlijk!

Intussen snap ik maar al te goed wat Diana Ross mij in haar teksten toezingt. En in de lijn van “Stap in het licht” wil ik je hier ook aanmoedigen om je leven te leven en alles te geven. Niet alleen voor je eigen geluk, maar onlosmakkelijk dan ook voor het geluk van anderen om je heen.

Geniet van deze positieve  Gouwe Ouwe!

Yvonne Alefs

Facebooktwitterlinkedin
Geen reactie's

Geef een reactie